Laatu

Tanskan huonekalualan filosofia
Tavoitteenamme on suunnitella, kehittää, valmistaa ja markkinoida vankkoja ja laadukkaita kalusteita. Olemme tehneet niin 25 vuotta. Meidän huonekalumme ovat design-tuotteita, jotka palvelevat istujaa niin visuaalisesti kuin toiminnallisesti. Ominaista tuotteille on yksinkertaisuus ja selkeä suunnittelu kohtuuhintaan.

Tehtaamme on nykyaikainen mutta käsityöllä on edelleen suuri merkitys tuotteiden valmistuksessa, jotta voisimme noudattaa laadullisia ja eettisiä arvojamme. Tiedon, tutkimuksen ja osaamisen kautta RBM on myötävaikuttanut luomaan lukuisia työtiloja, jolloin niiden käyttäjät ovat päässeet nauttimaan ergonomisista tuotteista, mukavuudesta ja yksilöllisistä säätömahdollisuuksista. Meidän huonekalumme kannustavat yksilöllisyyteen ja liikkuvuuteen myös istuttaessa.

Suuret vaatimukset
Asiakkaamme ovat vaativia ja laatutietoisia ja siksi tuotteemme, asiakaspalvelumme ja ammattitaitomme ovat huippuluokkaa. Asiakkaan odotukset ja vaatimukset motivoivat jokaista RBM:n työntekijää ja me pyrimme jatkuvasti täyttämään jokaisen toiveet.

Kestävä suunnittelu
Teemme yhteistyötä Tanskan ja muiden maiden johtavien suunnittelijoiden kanssa varmistaaksemme, että olemme aina askeleen edellä. Koko suunnittelu perustuu tanskalaiseen huonekaluestetiikkaan ja suunnitteluperinteeseen.
RBM:llä on suunnittelijoiden lisäksi tuotekehittäjien tiimi, joka kehittää huonekaluja eri tarpeisiin. Haluamme tehdä kauniita ja toimivia huonekaluja mutta sen lisäksi niiden pitää olla suunniteltu työtilojen ja oikeaoppisen ergonomian mukaan.

Takuuhyviä tuotteita
RBM takaa, että uudet kalusteesi kestävät pitkään. Tästä johtuen tarjoamme kuuden vuoden takuun kaikille tuotteillemme. Huonekalut kestävät tietenkin pidempään kuin takuuajan. Me tarjoamme jopa elinikäisen takuun kaasujousille.

Sertifioitu valmistusprosessi
Koska RBM on yksi Pohjois-Euroopan suurimmista huonekalujen valmistajista, yhtiö on luonnollisesti sertifioitu ISO 9001:lla sekä ympäristön mukaisesti ISO 14001:lla. Nämä laatusertifioinnit takaavat sen, että tuotteet ja palvelu täyttävät sopimuksen mukaiset vaatimukset.

Testattu kestävyys
Pystymme tarjoamaan pitkäaikaisia takuita tuotteillemme, koska testaamme ne läpikotaisin ennen myyntiä. Joka yksityiskohdan tulee olla laatuvaatimusten mukainen. RBM:n kalusteet kestävät pitkään ja niitä on ilo katsella vuodesta toiseen.